RKC Sopron


MÉSZÁROS KRISZTIÁN SFG II instruktor, FMS I-II szakértő, TRX Instruktor, Primal Move instruktor
Tel.: 06-20/3414-581, e-mail: turmix79.mk@gmail.com


SZABÓ CSILLA
blogíró

Edzések

Hétfő és Szerda
19:00 kisterem
20:30 nagyterem

Best Fitness
Sopron, Vándor S. u.

Címkék

MiniSissy, avagy Sissyke

RKC Sopron 2012.10.01. 22:47

Mai edzésünk "nem volt kemény", mint ahogyan azt már megszokhattuk!! :D

Bemelegítés: a szokásos Primal Move szösszenet....


Aztán egy laza 20 perces workout 10 swing (nagy súllyal) 10 négyütemű (ami csak a lányoknak 4ütemű, a fiúknak 6ütemű), 2 percenként 1 karika. Ezt gyorsan elneveztük KisSissynek, de Krisztián gyorsan elvette a maradék kedvünket is azzal, hogy a Sissy testben összesen 325 swing és 325 4ütemű, 6ütemű van, tehát még a harmadát sem csináltuk meg. De Judittal gyorsan megbeszéltük, hogy ott viszont nem dolgozunk ekkora súllyal!


2 perc pihi...

jegestörök.jpg

COOOOOL TGU!!!!!!!!!!

SAW: Fűrész létra 1-2-3, 10 percig. Kimondottan szeretem, mert a lumbális szakasz gerinctartó mélyhátizmait igazán tutin meg tudja erősíteni (hiszen ezért kezdtem el a kettlebellt) és be kell vallani, hogy a mai számítógépelőttücsörgős életvitelünkben fontos erre is odafigyelni!

Tabata: Na most elakadtam...  izé... nemtom a hivatalos megnevezését, de olyantot csináltunk, hogy 8-asból mellmagasságba felrántva a súly és másik kézzel megérint... szóval 20-10mp, 8+1 kör.

Egészségünkre!

....éééééés ilyenkor tudom nagyon értékelni, hogy tök üres a hűtőm, mert egy ilyen jópofa kis kardiójellegű edzés után kb. az egész mindenséget ki tudnám zabálni... de így jobbhíján marad egy jó forró fürdő az izomláz ellen, hogy holnap kibírjak mászni az ágyból!

Címkék: edzés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rkcsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr804814635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MJohnny 2012.10.02. 18:40:06

A tegnapi edzés áldásos hatása ma reggel abban nyilvánult meg, hogy nem tudtam keresztezni a karjaimat, és amolyan Terminator mozgással közlekedtem :) Még az esti forró fürdő sem segített :P
Na majd holnap egy újabb könnyű edzéssel helyre rakjuk az izomlázat.
süti beállítások módosítása