RKC Sopron


MÉSZÁROS KRISZTIÁN SFG II instruktor, FMS I-II szakértő, TRX Instruktor, Primal Move instruktor
Tel.: 06-20/3414-581, e-mail: turmix79.mk@gmail.com


SZABÓ CSILLA
blogíró

Edzések

Hétfő és Szerda
19:00 kisterem
20:30 nagyterem

Best Fitness
Sopron, Vándor S. u.

Címkék

Mediball = Harmónia

RKC Sopron 2011.02.06. 13:07

Szombaton Balázsik Anikó RKC szervezésében Mediball szemináriumon vethettünk részt  Krisztiánnal Zalaegerszegen. Már hetek óta készültem rá, nagyon érdekelt a dolog, minél több információt gyűjtöttem a róla netről annál jobban tetszett!

Badar Ágnesék egy kis kedvcsináló bemutatóval kedzték a foglalkozást. A három ember olyan összhangban volt egymással, a zenével és a labdával, hogy az első percben éreztem: jó helyen vagyok! Nemcsak szemet, de lelket gyönyörködtető látvány volt ez amit órákig tudtam volna nézni. Ez a bemutató Krisztiánt is elvarázsolta. :)

Aztán megismerkedtünk a játékkal és a filozófiájával. Még egy kis sikerélmény is volt :)

 Megtanultuk, hogy nem az ütő és nem a labda a lényeg. Az "csak" egy eszköz ahhoz, hogy kikapcsold az agyad és ellazulj! A rendszer ami mögötte van, a mentalitás és a gondolkodásmód, az a fontos, amelyet ha sikerül elsajátítani (és miért ne sikerülne) ,akkor egy teljes harmóniát hozol létre önmagadban és másokban. Ez már RKC mesterem érdeklődését is felkeltette.

A nap nemcsak arról szólt, hogy hogyan tartsuk az ütőt, vagy hogy ne essen le a labda, persze arról is, de a lényegi mondanivalója Szilágyi Istvánnak a minőségi kikapcsolódás volt. Hogy ne csak leüljünk a TV elé, mert persze ott pihen a testünk de közben folyton agyalunk. Itt az agyad kikapcsol és teljes harmóniába kerül a testeddel és a mozgásoddal. Megtanultuk, hogy hogyan ne pazaroljuk feleslegesen az energiánkat, hogyan végezzünk minőségi mozgást, minőségi pihenést. Megtanultunk helyesen ülni, állni, járni.

Sokkal többet kaptam ettől a naptól, mint azt vártam. Úgy gondoltam, hogy megmutatnak néhány trükköt, begyakorlunk egy-két mozdulatot... Hát nem!!!! Ennél jóval több mindent tanultam/tanultunk! Nem egyszerűen sportot vagy mozgást, a mentális rendszer és gondolkodásmód ami mögötte van egyszerűen fantasztikus!

A MEDIBALL a TELJESSÉGET képviseli, a test, a szellem és a lelek harmóniáját! Mindeninek ajánlom aki szeretne minőségibb mozgást végezni. Nemcsak a testét, de a lelkét is karbantartani. Segít elfeledtetni a napi gondokat, problémákat, ellazulni. Ajánlom annak, aki szeret mozogni, játszani, mosolyogni, kikapcsolódni.

A kettlebelles edzések nagyon jó kiegészítőjének találom. Lazításra és az ízületek mobilizálásra tökéletes rendszer. A napi stressz után lazítja az izomzatot. A játék nemre és korra való tekintet nélkül segít kikapcsolódni és felvenni a küzdelmet a civilizációs betegségekkel szemben. Nagyon jó családi, vagy baráti program! Krisztiánnal kimondottan élveztük a páros játékot, és a végére már egész belejöttünk volna ha az a fal nem lett volna olyan közel :) Tényleg kikapcsoltunk és élveztük amit csinálunk! :)

Lelkesedéssel gyakorolom, hogy élvezhessem, megismertethessem és oktathassam... átadhassam mindenkinek az érzést! :) 

www.mediball.hu

http://www.mediball.hu/ujdonsagok/velemenyek-a-zalaegerszegi-szeminariumrol.html

 

Címkék: mediball

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rkcsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr292641966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása