RKC Sopron


MÉSZÁROS KRISZTIÁN SFG II instruktor, FMS I-II szakértő, TRX Instruktor, Primal Move instruktor
Tel.: 06-20/3414-581, e-mail: turmix79.mk@gmail.com


SZABÓ CSILLA
blogíró

Edzések

Hétfő és Szerda
19:00 kisterem
20:30 nagyterem

Best Fitness
Sopron, Vándor S. u.

Címkék

Hátfájás vs. Csontkovács

RKC Sopron 2011.01.27. 20:46

Hosszabb vendégeskedésre berendezkedni látszó hátfájásom elűzött egy csontkovácshoz. Ehhez hasonló élményben még eddig "szerencsére" nem volt részem, de az ismerősöktől hallott anekdotáknak köszönhetően kettős érzelmekkel léptem be ajtaján.

Elsőre szimpatikus, bár tekintélyt parancsoló megjelenésű úr fogadott. Kellemes masszázzsal és közben némi szakmai beszélgetéssel szinte teljesen elterelte a figyelmem arról, hogy mi is vár rám... :)

Aztán jött a feketeleves! Na jó, azért nem volt annyira durva, mint amilyenre számítottam. Kellemesnek semmiképpen sem mondhatnám, de néhány kellemetlen pillanatot leszámítva elviselhető volt. Egy-két nyaktekerés, vagy karrántás után  érdekesen nézhettem rá, talán kicsi lepődöttség, esetleg sértődöttség látszódhatott az arcomon, de ez hangyányit sem vetette vissza tevékenysége folytatásában. Miután már minden csigolyám fennhangon bemutatkozott nekem, kellemes megkönnyebbüléssel szálltam le az asztalról.

Tény, hogy sokkal jobban érzem magam és remélem hogy ez az érzés hosszabb távon is megmarad.

Címkék: egészségünkre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rkcsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr642619115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása