RKC Sopron


MÉSZÁROS KRISZTIÁN SFG II instruktor, FMS I-II szakértő, TRX Instruktor, Primal Move instruktor
Tel.: 06-20/3414-581, e-mail: turmix79.mk@gmail.com


SZABÓ CSILLA
blogíró

Edzések

Hétfő és Szerda
19:00 kisterem
20:30 nagyterem

Best Fitness
Sopron, Vándor S. u.

Címkék

Szadizás

RKC Sopron 2011.04.06. 22:48

A mai edzésen hárman voltunk, egy kezdő srác, Matyi - aki egyébként nagyon ügyes és óráról órára jobban mennek neki a gyakorlatok, szépen halad - és ketten, "Beller" Krisztián és én....

Kezdésnek 15perc snatch 3-as létrákban.

Krisztián: 20kg 180+2 snatch

Csilla: 12kg 204 snatch

És miután kellőképpen szétment a tenyerünk, lenyomtunk 15 perc TGU-t, levezetésnek meg egy kis egykezes swing dupla tabatába (40/20) 10 kör.

Már ma reggel is Krisztián volt az első gondolatom reggel, miközben a hétfői edzéstől izzó izomlázzal a fenekemben megpróbáltam kikászálódni az ágyból,  de szerintem ez holnap reggel is várható, úgyhogy Krisz, holnap is sokat gondolok majd rád! :D Tudom, hogy ezt szereted... :P

Asszem jelenthetem, hogy immáron a soproni edzések himnuszává vált a Fűrész betétdala, a Hello Zepp, miután már hármunk csengőhangja lett... ma este "Beller" Krisztián is belépett a klubba :)

 

Címkék: edzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rkcsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr652805946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása