RKC Sopron


MÉSZÁROS KRISZTIÁN SFG II instruktor, FMS I-II szakértő, TRX Instruktor, Primal Move instruktor
Tel.: 06-20/3414-581, e-mail: turmix79.mk@gmail.com


SZABÓ CSILLA
blogíró

Edzések

Hétfő és Szerda
19:00 kisterem
20:30 nagyterem

Best Fitness
Sopron, Vándor S. u.

Címkék

A szexin kerek vállakért!

RKC Sopron 2012.10.22. 22:29

Mai edzésünk főszerepét a vállak kapták! (biztos megsúgta valaki Krisztiánnak, hogy a szép rajzos vállak a gyengém! :D )

Hmmm.... Kicsit elkalandoztam, bocsi! :)

Egy picuri Primal Move-os bemelegítés után megtanultuk a PrimalMove-os bukfencet. Ami egy nagyon jó kis gyakorlat, gyönyörűségesen lenyújtotta a hátizmaimat, ami már délután szépen kezdett beállni az egész estés kanapén ülős notizástól!

Nagy súlyok elő! 30mp swing 30mp pihi - 6 kör!

Kisebb súlyok! Clean and Press létrában - jobbkéz 1clean, 1press, 1clean, 2press, 1clean 3press,
Balkéz ugyanez, aztán még két kör egészen fel 5pressig.

KétKezes Clean and Press: 2-3-5, aztán 5-7-10. (Judittal nagyon büszkék voltunk magunkra, mert nem kellett közben kisebb súlyra váltani. Végig csináltuk 8-assal)

WORKOUT: Nagysúly 10swing, közepessúly 5-5 snatch, kissúly 10duplaguggolás! Amennyi 10 perce belefér. A csajoknak (nekünk) 5 kör volt, a fiúkat nem számoltam. Pont elég volt a magam baja! :D

Szóval előre sajnálom azt a "kollégát" aki az elkövetkezendő napokban vállmagasságnál magasabbra szeretne nyúlni!!!!! :D :D :P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rkcsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr764863493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása