RKC Sopron


MÉSZÁROS KRISZTIÁN SFG II instruktor, FMS I-II szakértő, TRX Instruktor, Primal Move instruktor
Tel.: 06-20/3414-581, e-mail: turmix79.mk@gmail.com


SZABÓ CSILLA
blogíró

Edzések

Hétfő és Szerda
19:00 kisterem
20:30 nagyterem

Best Fitness
Sopron, Vándor S. u.

Címkék

Újra edzésen!

RKC Sopron 2011.09.01. 13:22

Hosszú kihagyás után, tegnap újra eljutottam edzésre! :) A bemelegítésről ugyan lekéstem, de így is kimondottan jól esett átmozgatni ellustult csontjaimat!

Azt kell mondjam, akár milyen extra szuper és dárga kondigép, mind mehet a kukában. Semmi sem dolgoztat meg olyan átfogóan és intenzíven, mint a vasgolyó! :) Valóban megállják a helyüket az RKc-hoz kapcsolódó szlogenek: "Edzőterem a kezedben!" Edzőterem 1 négyzetméteren!"

És itt is a hangsúly az RKC-n van!!!!!!! Múlt héten, egyik este, MediBall óra közepedte az Anger réten megláttam egy fiatalembert aki egy kettlebellnek látszó tárggyal idétlenkedett valami snatch szerű dolgot.... Én a fejemet fogtam, Krisztián tuti az ereit vagdosta volna a látványtól. A fiatalember szemmel láthatóan RKC Instruktort még messziről sem látott! De Ő minden bizonnyal úgy gondolta hogy mindent tökéletesen csinál, mert nagy magabiztossággal lengette a súlyt fej fölé, borzalmas térdhajlítással (csípőről nyílván még nem hallott!).

Na mindegy is! Szóval az edzés!

Nagyon jó volt! Pontosan felidézni nem tudom hogy milyen sorozatokat csináltunk, de volt clean, press, snatch, squat és persze swing. Nagyon figyelt a Krisztián a technikára!!! Intervallumos sorozatok voltak és meglepő módon nem az izmaim szoktak el ettől a fajta tevékenységtől, hanem a tüdőm. A snatchek után kishiján kiköptem...

Szóval ez ám az edzés....

 

 

Címkék: edzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rkcsopron.blog.hu/api/trackback/id/tr883195334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása